Looping Good

high on life

United we fly!

Klaar om in connectie te komen met jouw medemens?

yoga

Je lichaam is een interessante machine waar we soms heel onbewust van zijn. Door de 15 min yoga sessies kom je terug in je lichaam.

Ademhalings-oefeningen

Adem is de meest gebruikte functie om ons in leven te houden. Met onze simpele en doeltreffende oefeningen de 15 min duren, loop je de area uit met meer energie en de know how hoe je adem zo functioneel mogelijk te gebruiken.

cacao ceremonie

Wij noemen dit onderdeel ook wel KICKOFF Cacao dan voelt het allemaal wat minder zwaar. Het drinken van cacao is een eeuwenoud ritueel vanuit midden en zuid Amerika dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Het helpt je in contact te komen met je onderbewustzijn. Wanneer iedereen een kopje heeft gaan we wat mooie muziek voor je spelen en samen dansen en/of meezingen. De sessie duurt minimaal 15 min en maximaal 50 min afhankelijk van de groepsgrootte en tijd die er is om in te vullen.

tipi disco

De tipi staat niet zomaar op je feest natuurlijk! Na de sessies die er geweest zijn is er een avond programma (mag ook het middag programma zijn) waar we helemaal los gaan. We hebben de beste Dj’s en kunnen zowel versterkt als silent disco stijl de meest gave feestjes bouwen.

cacao ceremonie,

High on life?

Uitbundig feest vieren met muziek gezamenlijk met een drankje en een hapje is helemaal geweldig. Al jaren zien we dat dit een succes is op de evenementen waar we komen.

Hier zijn we natuurlijk nog niet op uitgekeken op de evenementen, wel zien we dat er behoefte is naar de manier waarop we samen het leven vieren en in verbinding willen komen.

Onze high on life area is geboren op in het werkspoorkathedraal waar wij een familie band hebben opgebouwd met de organisatoren van Werkspoorfestival. We mochten een ruimte creëren waar mensen tot zichtzelf en elkaar konden komen.

Onder begeleiding van onze professionals konden de bezoekers die bestonden uit alle leeftijden (dus ook hele gezinnen en families) meedoen met de activiteiten die de area rijk is. Onder het genot van een lekker theetje of een kop Cacao bij binnenkomst. We doen een paar simpele doeltreffende oefeningen om met elkaar in het moment te komen. Vanuit daar hebben we verschillende elementen die we toepassen afhankelijk van het publiek in de Area. Live muziek (word gespeeld of maken we samen) tot een korte meditatie, waarna we onze gedachtes uitwisselen met elkaar over de dingen die spelen op het werk of in het leven. Door de kennis op deze gebieden leren de mensen zichzelf en elkaar op een andere manier kennen. We hebben tranen van plezier en verdriet mogen zien elke keer dat we deze area hosten. Door de veilige haven die wij als team kunnen bieden durven mensen het aan om los te laten aan hetgeen waar we dagelijks aan vast houden.

Verwonderd vol met nieuwe energie voor de dag/avond zien we bezoekers de area weer verlaten. Dit werkt door op het werk, en thuis in het gezinsleven. Wij zijn van mening dat dit een element is op een event wat fundamenteel aanwezig mag zijn.

Een nieuwe blik

Verras jouw gasten met een nieuwe blik op zichzelf en de wereld door terug te keren naar de basis.


Vind rust, verbinding en inspiratie.

Wat wij meebrengen

De rijdende goeroe

Een stint omgebouwd tot rijdende goeroe. Hiermee halen/brengen we mensen mee naar de tipi

Afmetingen: L 2,25 X B 1,35 X H 1,35 meter

High on life area boeken voor jouw event?

Vraag dan snel naar de mogelijkheden