Looping Good

Smash 'n roll ice-cream

Wij bouwen een beleving

Tijdens het backpacken door Thailand ontdekte ik deze bijzondere manier van live-ijs bereiden. Ik nam dit idee mee naar Nederland om het daar te combineren met mijn passie voor entertainment, food, muziek en kitesurfen. Kort daarna werd in 2015 Looping Good het leven in geblazen. .
Tim gilles
Oprichter | Allround good guy

Bewapend met onze spatels en platen van -30 graden rollen wij vers ijs op een unieke manier! Iedereen die bij Looping Good aan één van onze ‘ICE BOOTHS’ een bestelling doet wordt meegenomen in onze wereld van ‘Smash ’n roll ice-creams’. Met keuze uit onze vers gemaakte vloeibare ijs mixen, vers fruit, noten, koekjes en onze verse toppings, kan iedereen zijn eigen ijsje samenstellen.

Na het kiezen van jouw perfecte smaak combinatie kan de show beginnen! Onze speciale smash ’n Roll ijsmix en de ingrediënten worden zorgvuldig over de plaat verspreid. Het mengen, hakken, smeren en smijten gebeurd allemaal natuurlijk met de nodige flair!   Na 30 seconden wordt het ijs opgerold tot eetbare kunst en geserveerd in onze bakjes van suikerriet pulp. Deze voorzien we nog even van wat extra liefde en smaak, voordat wij het overhandigen aan de gelukkige!

Met een compact team van 20 dol enthousiaste ijscomannen/-vrouwen kunnen we bij elke gelegenheid een fijne en gezellige sfeer neerzetten. We zorgen er met Looping Good voor dat iedereen een Feel Good ijsje krijgt, en met een grote glimlach zijn dag kan voortzetten. 

Onze lifestyle is dé belevenis op jouw event

Wij zijn uitgegroeid tot specialisten (ijsbazen) op het gebied van Smash ’n roll ice-creams! Alle bereiders dragen Looping Good op vingertoppen, boven ’t hoofd en bezitten hun eigen skillset zoals zang, dans, flair-tending en beatbox. Verras je gasten met een unieke ervaring! Elk ijsje een show op zich. Tot in de puntjes verzorgd door een van onze ijskoude kunstenaars.

Wij zorgen met onze heerlijke ice rolls voor top entertainment op ieder zakelijk event! 

Jazeker, wij hebben een overheerlijke plant-based mix. Die nemen wij graag mee!

Dat is heel moeilijk in te schatten en hangt af van een flink aantal factoren. Wij adviseren daarom om gewoon even contact op te nemen met ons via onderstaand formulier. Zo kunnen we de beste opties voor elk budget samenstellen

2300watt, Dat komt neer op één volledige stroomgroep per ijs booth. Zelf nemen wij voldoende verlengsnoeren mee.

Roll up icecream geserveerd op een skatebord